День вишиванки в Березанській громаді

21.05.2021

Сьогодні, діставши із шаф особливе вбрання – українську вишиванку, працівники організацій та установ, учні шкіл та вихованці садочків, жителі усієї Березанської громади – однієї великої родини, дефілювали вулицями у святковому та колоритному одязі, демонструючи яскравий символ національної культури та єдності.

У Березані на Майдані Шевченка вирувало свято: свою творчість і майстерність демонстрували майстрині та умільці, дітвора з цікавістю навчалася на майстер-класі секретам ліплення та малювання, бажаючі робили світлини біля фотозони. І всі з нетерпінням очікували концерт „Україно, моя вишиванко“.

За дорученням міського голови Володимира Тимченка його перший заступник Руслан Хруль вручив подяки народним умільцям, котрі заслуговують особливої уваги, адже створені ними візерунками й орнаментами, переносять нас у глибину віків, нагадуючи, що вишивка – це дійсно генетичний код нації.

Яскраві виступи творчих колективів активно підтримували глядачі, а святкова атмосфера створила чарівний настрій на весь вечір.

<<< До списку усіх новин