Впровадження сучасних електронних інструментів civic tech для покращення взаємодії з громадськістю

12.05.2021

Березанська громада отримала перемогу в конкурсному відборі заявок до проєкту „Civic tech – інструмент якісної взаємодії“.  Зі 187 проектних заявок, поданими громадами з усієї України, перемогу здобули лише 30, в тому числі і Березань. Проект реалізується Асоціацією міст України та ГО „Стратегії розвитку громад“ у межах проєкту „3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке  громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому“, що  виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Реалізація цього проекту дасть можливість впровадити сучасні електронні інструменти для покращення комунікації з громадськістю, особливо в умовах сьогодення – в період карантину та дистанційного режиму – покращити існуючий сайт міської ради новими е-сервісами: електронні консультації з громадськістю, петиції, громадський бюджет, відкрите місто тощо.

Вже завтра відбудеться онлайн-конференція з переможцями конкурсу. Незабаром розпочнеться цікава робота в проекті, спілкування з експертами,  фахівцями у сфері комунікацій та ІТ-технологій, колегами з інших успішних громад і напрацювання власного досвіду для покращення взаємодії та партнерства з мешканцями Березанської громади.  

<<< До списку усіх новин