Із засідання виконавчого комітету

30.04.2021

29 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, під час якого розглянули 14 питань порядку денного.

Одноголосно підтримали затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік, яким передбачено удосконалення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2021 році, а також підвищення готовності та підготовки органів управління і сил цивільного захисту до дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Зважаючи на численні звернення громадян, надали дозвіл на видалення аварійних та сухостійних дерев, кожне з яких попередньо було комісійно ретельно оглянуто.

Також схвалили програму зайнятості населення на 2021-2023 роки, якою передбачено заходи з розв’язання проблем у сфері зайнятості населення, спрямовані на підвищення рівня економічної активності громадян та посилення соціального захисту від безробіття. Розглянули й питання, що стосувалися соціального захисту населення, зокрема, затвердили рішення комісії з надання допомог, пільг та субсидій, виходячи з конкретних обставин справи, а також з надання матеріальної допомоги малозабезпеченим,особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Окрім цього, прийнято ряд рішень з комунальних питань та захисту прав дитини.

Більш детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

<<< До списку усіх новин