До відома постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи

26.04.2021

До відома постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1 та дітей, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою

Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 19.04.2021 №368 Про встановлення розміру грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2021 році.

Кабінет Міністрів України постановляє:

Розміри грошової допомоги для компенсації у 2021 році вартості путівок шляхом безготівкового перерахування коштів санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, за надання послуг із санаторно-куротного лікування або оздоровлення чи відпочинку особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, становлять:

особам, віднесеним до категорії 1 – 8262 грн.;

особам, віднесеним до категорії 1, із захворюваннями нервової системи (з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) – 25130 грн.;

дітям, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, та одного з батьків або особи, яка їх замінює – 16417 грн.

За детальнішою інформацією просимо звертатись до Управління за адресою м. Березань, вул. Набережна, 4 та за телефоном 6-30-42.

<<< До списку усіх новин