Шановна громадо!

27.04.2021

26 квітня 1986 року – трагічна дата, що назавжди увійшла в історію цивілізації. Сьогодні виповнюється 35 років з того страшного дня, що змінив життя людства.

Минають роки, але вічна пам’ять та шана до тих, хто брав участь у ліквідації Чорнобильського лиха та його наслідків, живе у наших серцях й нині. Щороку ми разом згадуємо і сумуємо за героями, які віддали власні життя заради наших.

Сьогодні наше завдання допомагати потерпілим, турбуватися про покращення їх життя. Спільними зусиллями робити все можливе для того, щоб віддячити за мужність, стійкість, терпіння, наполегливість у подоланні труднощів, що випали на долю «чорнобильців».

Низький вам уклін і довічна вдячність.

Всім жителям громади – потерпілим від страшної катастрофи, та тим, які назавжди змушені були залишити рідні домівки та переселитися, бажаємо доброго здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку вашому дому!

З повагою міський голова Володимир Тимченко,

виконавчий комітет та депутатський корпус

 

<<< До списку усіх новин