Із засідання депутатської комісії

21.04.2021

20 квітня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою.

Депутати обговорили ряд питань, які в подальшому рекомендовано винести на розгляд сесії. Зокрема, заслухали Руслана Бикова, головного спеціаліста сектору комунальної власності та енергоменеджменту, який доповів про переваги впровадження системи муніципального енергетичного менеджменту в Березанській міській раді, зазначивши, що таке впровадження є одним із першочергових завдань у реалізації муніципальної політики сталого енергетичного розвитку. З цією метою було рекомендовано затвердити Концепцію системи муніципального енергетичного менеджменту.

Також заслухали інформацію щодо безоплатної передачі матеріальних цінностей, отриманих від Міністерства соціальної політики України, яке передається на баланс управління соціального захисту населення та праці виконавчого комітету Березанської міської ради.

Обговорено та рекомендовано винести на розгляд сесії і ряд питань із врегулювання земельних відносин та передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам.

Також обговорили питання приватизації об’єкта комунальної власності та затвердження складу аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності.

<<< До списку усіх новин