Місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів

16.04.2021

З 19 квітня по 17 травня 2021 року Державною службою зайнятості проводиться місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти у Київській області.

Корисний профорієнтаційний контент складається з 23 тем, доступних для перегляду у записі, а саме: „Професія – це МІЙ вибір“, „Визначаємося з професією. З чого почати?“, „Яке твоє покликання?“, „Інтроверсія та екстраверсія у виборі професії“, „Професійне самовизначення: розширюй свої можливості“, „Хто я? Земля, вогонь, вода чи повітря? Або як бути собою та на своєму місці?“, “Трансформування мрій у цілі та їх реалізація“, „Хочу – Можу – Буду!“, „Психолог – бренд і як його створити“, „Територія твого успіху“, „Вибір професії: стереотипи та їх спростування“, „Коучинговий підхід, як інструмент професійного самовизначення“, „Темперамент і вибір професії“, „Вибір та зміна професії: сучасні тенденції професійної мобільності“, „Soft skills“ або затребувані навички майбутнього“, „Емоційний інтелект“, „Штучний інтелект, мехатроніка і професії майбутнього“, „Військовий: професія сьогодення та майбутнього“, „Зміна професії чи сфери прикладання праці: криза чи нові можливості“, „Навчання онлайн: освітні портали“, „Професії майбутнього для збалансованого природокористування та аграрного сектору“, „Охорона здоров’я: професії майбутнього та „Сучасні інструменти професійної орієнтації“.

Зазначені теми доступні для перегляду у записі у закритій Facebook-групі. Для того, щоб мати можливість переглядати відеозапис, потрібно заповнити реєстраційну анкету. Також необхідно бути зареєстрованим користувачем соціальної мережі Facebook.

За детальнішою інформацією звертатись до Березанської МФ КОЦЗ за тел.: (04576)6-47-40, (04576)6-34-93.

Лариса ПРОЗОРОВА,

заступник директора Березанської міської філії КОЦЗ

<<< До списку усіх новин