Отримати адмінпослуги жителям сіл громади невдовзі стане зручніше

14.04.2021

Організація роботи з надання якісних адміністративних послуг на території сіл Березанської громади – важливий напрям у роботі муніципалітету, а ефективне їх впровадження – одне з першочергових завдань міської влади.

У селах Березанської ОТГ створено віддалені робочі місця адміністраторів та спеціалістів ЦНАП, днями вони розпочнуть працювати з електронними сервісами та програмами: Реєстр територіальної громади та "Соціальна громада". А це дасть можливість зробити адмінпослуги  доступнішими та зручнішими для мешканців сільських населених пунктів громади. Головне, що жителі сіл зможуть отримувати послуги за місцем проживання: зареєструватися чи знятися з реєстрації, подати  пакет документів для отримання субсидії чи інших соціальних допомог.  

Сьогодні для працівників старостатів проведено навчання у сфері надання адмінпослуг. Радник міського голови Лариса Кочур детально ознайомила з подальшими кроками щодо роботи адміністраторів та спеціалістів, впровадження електронного документообігу та сервісів, вимогами законодавства. Далі начальник Центру надання адміністративних послуг Ольга Скрипник разом із фахівцями ЦНАП ознайомили з роботою в Реєстрі територіальної громади та програмі "Соціальна громада". 

У планах на майбутнє розширення переліку послуг, які надаватимуться в старостатах, та підвищення фаховості працівників для забезпечення якісного обслуговування громадян.

<<< До списку усіх новин