Про важливі рішення на черговому засіданні виконкому

26.03.2021

Під головуванням міського голови Володимира Тимченка 26 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, під час якого керівники структурних підрозділів доповіли з питань порядку денного.

Опікуючись питаннями соціального захисту населення, першочергово затвердили рішення комісії з надання допомог, пільг та субсидій, виходячи з конкретних обставин справи, а також підтримали надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які вступили  на військову службу за контрактом.

Також заслухали інформацію та підтримали проект рішення з проведення у 2021 році щорічної акції „За чисте довкілля“, головною метою якої й цього року залишається забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення.

Щорічну акцію буде проведено у квітні-травні 2021 року, а днем благоустрою у Березанській громаді встановлено 17 квітня, під час якого заплановано виконати роботи з санітарної очистки, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, висаджування дерев, квітів, багаторічних рослин, вапнування бордюрів, фарбування (вапнування) парканів, огорож, впорядкування клумб, пам’ятних місць, об’єктів масового перебування та зон відпочинку населення тощо.

Одноголосно підтримали й проведення робіт з кронування дерев, що здійснюватиме КП „Житлово-побутове підприємство виконавчого комітету Березанської міської ради“.

Розглянули питання захисту прав дітей, зокрема, надали дозвіл громадянці на укладення договору купівлі-продажу квартири, що їй належить на праві приватної власності, на ім’я неповнолітнього сина, та поклали на матір відповідальність за збереження права неповнолітнього на житло. Також погодили здійснення юридичних дій від імені малолітньої дитини для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Представили на розгляд членів виконкому ряд питань, що стосуються оренди комунального майна, з детальним переліком яких бажаючі можуть ознайомитися на офіційному сайті.

<<< До списку усіх новин