„Соціальна громада“ – черговий крок з наближення адміністративних послуг соціального характеру до жителів громади

26.03.2021

Програмний комплекс „Інтегрована інформаційна система „Соціальна громада“, що забезпечує прийом заяв та документів від громадян на призначення соціальних допомог, житлових субсидій і пільг за місцем їх проживання, віднедавна успішно впроваджено у Березанському ЦНАП. На порядку денному – впровадження системи у старостатах Березанської громади, що суттєво спростить і пришвидшить надання соціальних послуг.

З метою залучення представників Центрів надання адміністративних послуг територіальних громад до програмного комплексу, 25 березня, відбувся онлайн-вебінар «Особливості надання адміністративних послуг соціального характеру через центри надання адміністративних послуг», організований Асоціацією міст України спільно зі Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг. Захід відбувся за участі представників Міністерства соціальної політики України, до якого долучилася й начальник Березанського ЦНАП Ольга Скрипник.

Серед питань порядку денного розглядалися:

  • алгоритм підключення до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»;
  • можливості отримання від держави комп’ютерного обладнання для надання адміністративних послуг соціального характеру;
  • взаємодія із місцевими органами соціального захисту населення;
  • технічні проблеми в експлуатації програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Учасники вебінару обмінялися досвідом та порадами щодо подальшої роботи в «Соціальній громаді», адже якість надання адміністративних послуг та комфортні умови –запорука успішної роботи ЦНАП.

<<< До списку усіх новин