Відбулося позачергове засідання сесії

11.03.2021

Під головуванням міського голови Володимира Тимченка 11 березня відбулося позачергове засідання сесії Березанської міської ради VІІІ скликання, під час якого на розгляд депутатів міської ради було винесено 4 важливих проєкти рішень.

З метою визначення планувальної організації та функціонального призначення частини території населеного пункту, розглянули та погодили розробку детальних планів. Зокрема, надали дозвіл на розроблення містобудівної документації для будівництва і обслуговування будівель торгівлі на розі вулиць Київський шлях – Шевченків шлях у м. Березань та погодили розробку детального плану для розміщення молокозаводу та вівцеферми по вул. Промисловій.

Для забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів прийнято рішення щодо утворення на території Березанської міської ради 6 старостинських округів, а саме:

  • Недрянського старостинського округу з центром в с. Недра;
  • Садівського старостинського округу з центром в с. Садове;
  • Лехнівського старостинського округу з центром в с. Лехнівка;
  • Ярешківського старостинського округу з центром в с.Ярешки;
  • Пилипчанського старостинського округу з центром в с. Пилипче;
  • Яблунівського старостинського округу з центром в с.Яблуневе у межах сіл Яблуневе, Григорівка, Дубове, Хмельовик.

​Окрім того, для належної організації роботи старост та забезпечення ефективного управління на території старостинських округів затвердили в новій редакції Положення про старосту. 

<<< До списку усіх новин