ПРОВЕДЕННЯ ЧЕРГОВИХ ПРИЗОВІВ ТА ЧЕРГОВІ ПРИЗОВИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ

27.02.2021

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА

БЕРЕЗАНСЬКОГО МІСЬКОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

 

26.02.2021 року                                  м. Березань                                          №  30

 

Про організацію та проведення

у м. Березань призову громадян

України 1994-2003 років народження

на строкову військову службу

з 01 квітня по 30 червня  2021 року

 

       На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 23.03.1992 №2232 (зі змінами), Указу Президента України від 24.02.2021 року №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році»

 

НАКАЗУЮ:

 

< >Провести призов громадян на строкову військову службу.

          Явці на призовну дільницю м. Березань для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни,  які народились у 1994-2002 роках,  у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

2. Усім громадянам, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: вул. Шевченків шлях, 114, м. Березань, Київська область в установлений час з документами, зазначеними в повістках. Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Березанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову та мати при собі документи, які посвідчують особу.

3. Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Березань, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися в районний (міський) територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації для проходження призовної комісії.

4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень, відпусток для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до Березанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

6. Наказ довести до керівників підприємств, установ, організацій, навчально-виховних закладів, населення міста через засоби масової інформації.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Військовий  комісар

Березанського міського територіального центру

комплектування та соціальної підтримки

підполковник                            Олександр КРОТ

<<< До списку усіх новин