АФГАНІСТАН: ГЕРОЇЗМ КРІЗЬ БІЛЬ І СУМ

15.02.2021

З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни…

Та сьогодні неможливо викреслити з нашої пам’яті ті героїчні подвиги, які усьому світові продемонстрували тисячі синів України.

Пам’ятний захід із нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виводу військ із Республіки Афганістан, відбувся сьогодні, 15 січня.

Представники влади й громадськості хвилиною мовчання, спільною молитвою та покладанням квітів до меморіальних дошок і могил полеглих в Афганістані, вшанували пам'ять загиблих при виконанні військового обов’язку.

Присутні пригадали та схилили голови перед кожним, хто віддав своє життя, хто був гідним прикладом служіння Батьківщині.

Зі словами вдячності звернувся голова Березанської міської організації ветеранів Афганістану Ярослав Нипорка до присутніх, зазначивши, що саме завдяки мужності, героїзму та стійкості військовослужбовців ми й досі живемо у сильній і незламній країні. Також воїни-інтернаціоналісти подякували працівникам ККП, за доглянуті могили воїнів та розчищений сніг дорогою до кожного поховання.

Хлопці, що стали взірцем, вічно житимуть у наших серцях та серцях майбутніх поколінь.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин