ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

15.02.2021

Щотижнева апаратна нарада за участі секретаря ради, заступників міського голови, старост, керівників структурних підрозділів, комунальних служб та установ громади відбулася сьогодні, 15 лютого, під головуванням міського голови Володимира Тимченка.

На початку засідання, з нагоди дня народження, очільник громади адресував щирі слова вітань начальнику відділу освіти Оксані Загорулько та адміністратору ЦНАПу – Альоні Вершиніній.

Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять та героїчні подвиги учасників бойових дій на території інших держав і 32-ї річниці виведення радянських військ із Афганістану.

Під час наради про виконання службових обов’язків прозвітували комунальні служби, зазначивши, що роботи з прибирання снігу тривають у посиленому режимі та практично цілодобово. Незважаючи на деякі недоліки, працівники роблять усе можливе, щоб вчасно й якісно очистити дороги й тротуари від снігу.

Доповіли про роботу освітніх закладів. Сьогодні школи громади, після одноденного навчання онлайн (12.02.21), у зв’язку з погіршенням погодних умов, повернулися за парти, згідно зі шкільним графіком. На жаль, Садівська школа  до 2 березня буде на карантині. Серед учителів навчального закладу троє захворіли на COVID-19.

За словами головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Алли Куяви, за минулий тиждень зафіксовано 12 нових підтверджених випадків захворювання на COVID-19 серед 35-ти проведених ПЛР-тестів. Щодо вторинної ланки, то лікарня нині приймає хворих з 5-ти районів.

Обговорили роботу Центру надання адміністративних послуг. Керівник установи зауважила, що з метою спрощеної та якіснішої процедури надання послуг громадянам, 67 послуг, які раніше надавали в управлінні соціального захисту населення та праці, переходять до ЦНАПу.

Начальник фінансового управління Валентина Матвієнко проінформувала, що з початку місяця станом на сьогодні виконання фінансового плану – 43 %.

На завершення наради увагу присутніх було акцентовано на щорічній кампанії декларування доходів за минулий 2020 рік посадовими особами місцевого самоврядування та депутатами міської ради, яка розпочалася з 01 січня 2021 року. Нагадуємо, що вона триватиме до 01 квітня.

<<< До списку усіх новин