ІСТОРІЇ УСПІШНОЇ СПІВПРАЦІ, ЩО НАДИХАЮТЬ

15.02.2021

Інформаційна кампанія «Громадське СУСПІЛЬСТВО ТА ВЛАДА – КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ», ініційована у листопаді 2020 року Міністерством культури та національної політики України спільно з проєктом «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» , є яскравим прикладом співпраці громадського сектору та органів влади у вирішенні важливих громадських питань.
У рамках кампанії було оголошено Конкурс історій про кращі спільні проєкти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства (ОГС) та органів виконавчої влади (ОВВ), успішним прикладом якої став збірник кращих практик та історій.
В конкурсі взяли участь проекти із 33 областей України. Серед цієї кількості із Київської області подано три успішні практики, дві з яких – з Березані (БО «Фонд громади Березані»).
За час роботи, об’єднуючи зусилля благодійної організації та міської влади, вдалося досягти значних результатів у поліпшенні соціально-економічного розвитку та забезпечення життєдіяльності громади, а успішно впроваджені проекти у життя й увійшли до збірки як кращі практики.
ЩИРО ВІТАЄМО БЕРЕЗАНСЬКУ МІСЬКУ БЛАГОДІЙНУ ОРГАНІЗАЦІЮ «ФОНД ГРОМАДИ БЕРЕЗАНІ» НА ЧОЛІ З ГОЛОВОЮ ПРАВЛІННЯ АЛЛОЮ НОВІКОВОЮ. БАЖАЄМО ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ ТА ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ У РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТІВ І КРАЩИХ ПРАКТИК!

<<< До списку усіх новин