ЗАХІД "ВАЛЕНТИНКА СВОЇМИ РУКАМИ"

12.02.2021

Подарунок – це завжди зворушливо і приємно. Усі люблять отримувати подарунки, а дуже багато хто воліє їх дарувати. І при цьому стверджують, що підносити подарунок набагато приємніше, ніж отримувати. Свят та урочистостей, коли можна порадувати викладенням презенту, існує велика кількість. Але особливо можна відзначити саме ті, при святкуванні яких даруються взаємні подарунки. Одним із таких свят є День святого Валентина або День всіх закоханих. Подарунки, подаровані в цей день, прийнято називати валентинками. Вони являють собою листівки у формі сердечка або з його зображенням, і обов’язково містять слова любові, з найкращими побажаннями.

Багато цікавих ідей, як зробити валентинку з паперу, придумано і втілено в життя. Описати і показати всі методи виготовлення саморобних виробів неможливо. Це захоплююче заняття стало дуже популярним з кожним днем все більше вдосконалюється, завдяки чому постійно з’являються нові, унікальні твори, які приносять радість і викликають захоплення.

11 лютого 2021року в Лехнівській філії Березанського НВК до  Дня Закоханих вчителем трудового навчання Кравчук В.В. проведено  заняття «Валентинка своїми руками». “На ура” пройшов майстер-клас з учнями школи і у кінцевому результаті вийшли гарні валентинки.

 

Ольга ПЕТРЕНКО,

завідувач Лехнівської філії Березанського НВК                                                       

<<< До списку усіх новин