ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

12.02.2021

Під головуванням першого заступника міського голови Руслана Хруля 12 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Члени засідання затвердили перелік об’єктів, стосовно яких прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону, та продовжили термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Окрім того, підтримали клопотання перед Київською облдержадміністрацією про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці с. Садове Повх Юлії Іванівні, яка народила і виховує 9 дітей.

Заслухавши Володимира Луценка, директора КНП «Березанська міська лікарня» схвалили звіт про виконання Програми «Здоров`я» та програми «Централізовані заходи з лікування хворих на цукровий діабет»  на 2019-2020 роки. Лікар зазначив, що головним завданням було прийняття заходів із покращення медичної допомоги інвалідам ВВв, учасникам бойових дій в зоні проведення  АТО та ООС, пільговим категоріям населення. Згідно з заходами, програмою виділено 57,7 тис. грн. Отримали ліки на пільговій основі за кошти місцевого бюджету 27 осіб, з них: 6 – учасники АТО, 6 – онкохворі, 15 – спеціальне лікування.

Розглянули члени виконавчого комітету й питання соціального захисту населення. Погодили рішення комісії з надання матеріальної допомоги малозабезпеченим, особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення, які опинилися в складних життєвих обставинах; рішення комісії з надання допомог, пільг та субсидій, виходячи з конкретних обставин справи. Щодо затвердження рішення комісії із розгляду заяв з надання матеріальної допомоги за цільовою програмою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на 2021-2023 роки», комісії було рекомендовано доопрацювати деякі пункти рішення.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії згромадскістю

<<< До списку усіх новин