Всеукраїнський конкурс "БлагоДІЙники в дії"

11.02.2021

#Благодійники_в_дії

Добрі справи легше робити разом! Саме тому Фонд спільно з Фокстрот та ТМ «Purina» оголосив маштабний благодійний конкурс для закладів загальної середньої освіти.

Мета конкурсу - пропедевтика гуманного ставлення до тварин в суспільстві, поглиблення знань школярів про правила догляду за домашніми тваринами та волонтерство; залучення учнів до практичної допомоги тваринам; виховання в учнів відповідальності, альтруїзму, емпатії та чуйності.

Активну участь у Всеукраїнському конкурсі залюбки взяли учні 6-7 класів Березанського НВК. Любов до тварин об'єднала однодумців щирим прагненням допомогти.

У нашій громаді над подоланням проблем безпритульних тварин опікується члени ГО "Громадська зоозахисна організація Життя" та її невтомна очільниця Давидова Наталія.

За співпраці з Березанським НВК сьогодні організація отримала 30 теплих лежаків для тваринок та фінансову допомогу на банківський рахунок від небайдужих батьків учнів - учасників конкурсу. Дякуємо Олені Кравцовій за волонтерську допомогу у транспортуванні лежаків.

Також діти поришири в соціальних мережах пости про допомогу в прилаштуванні безпритульних тварин.

Колектив 7-А класу (класний керівник Грищенко Людмила Петрівна) організували і провели відкритий виховний захід "Дбайливе ставлення до тварин". Наприкінці заходу діти "запалили" вогник надії для всіх безпритульних тварин.

В переддень дня Св. Валентина відображенням щирої дитячої ніжності, турботи, любові стала фотовиставка

"Я відповідальний господар".

Жоден член учнівського і педагогічного колективу не залишився байдужими до проведених заходів.

 

P. S. Реквізити для допомоги:

5168 7574 1157 8588 Давидова Наталя

 

Заступник директора Березанського НВК з ВР

Ковальчук Т. Д.

<<< До списку усіх новин