ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ

11.02.2021

ТРИВАЄ КАМПАНІЯ З ПОДАННЯ ЩОРІЧНИХ ДЕКЛАРАЦІЙ ЗА 2020 РІК

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що з 01.01.2021 розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці, депутати місцевих рад та інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, згідно з формою, яку визначає Національне агентство.

Триватиме кампанія до 31 березня 2021 року. З детальнішою інформацією та покроковою інструкцією щодо заповнення бажаючі можуть ознайомитися на офіційному сайті НАЗК.

Оновлені роз’яснення у новому форматі, щодо заповнення декларації, можна знайти за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/

ДО РЕЧІ! За вчинення корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень особи уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, притягаються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку (стаття 65 Закону України «Про запобігання корупції»).

<<< До списку усіх новин