РОБОЧА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

10.02.2021

Важливі питання за участю керівників структурних підрозділів, комунальних служб і установ громади обговорили сьогодні, 10 лютого, на  нараді у міського голови Володимира Тимченка. Про стан роботи комунальних підприємств інформували їх керівники. У зв’язку з погіршенням погодних умов, зниженням температури та сніжними заметами, для забезпечення життєдіяльності громади комунальні служби працюють понаднормово. Робота з розчищення снігу проводиться практично цілодобово, задіяна уся техніка. Міський голова дав доручення продовжити розчистку вулиць, особливо звернути увагу на периферійні вулиці, а також подякував усім, хто долучився в ці дні до боротьби із заметами.

Доповіли про стан медичної галузі, зазначивши, що минулого тижня спостерігалося збільшення кількості хворих на COVID-19 і ГРВІ, зокрема, серед проведених 52 ПЛР-тестів, 19 –позитивні. Також Володимир Луценко – керівник медичного закладу, повідомив, що у лікарні почав працювати новий лікар - невролог. Одним із актуальних питань є питання харчування дітей у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах. Володимир Григорович  наголосив, що організація і якість харчування дітей повинна бути пріоритетною в роботі керівників навчальних закладів. 

Завершуючи нараду, міський голова представив присутнім  Бикова Руслана – енергоменеджера, який віднині працює у Березанській міській раді, основним завданням якого є впровадження муніципальної системи енергоменеджменту та енергоефективних заходів на території громади. 

<<< До списку усіх новин