ВАЖЛИВО! ОГОЛОШЕННЯ!

08.02.2021

На виконання Ухвали Київського окружного адміністративного суду від 21 січня 2021 року про відкриття провадження в адміністративній справі №320\572\21 Березанська міська рада інформує.

В провадженні судді Київського окружного адміністративного суду Кушнової О.А. знаходиться адміністративна справа за позовом Холявки Миколи Петровича до Березанської міської ради Київської області, 3-я особа, яка не заявляє самосійних вимог на предмет спору, Яблунівська сільська рада про визнання протиправним та скасування рішення Березанської міської ради Київської області VIII скликання № 40-03-VIII «Про початок реорганізації Яблунівської сільської ради, шляхом приєднання до Березанської міської ради».

Відповідно до частин 4, 6 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України  у разі відкриття провадження в адміністративній справі щодо оскарження нормативно-правового акта суд зобов’язує відповідача опублікувати оголошення про це у виданні, в якому цей акт був або мав бути офіційно оприлюднений.

Справа до розгляду призначена на 23 лютого 2021 року о 11.00 год., за адресою м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2 під’їзд, 10 поверх.                                           

40 Про початок реорганізації  Яблунівської сільської ради, шляхом приєднання до Березанської міської ради.docx                           

<<< До списку усіх новин