Правильно підготовлена проєктна заявка – перший крок до перемоги в конкурсному відборі

04.02.2021

Покрокову інструкцію щодо написання проєктів для одержання грантів представникам міської ради, освітніх та культурних закладів Березанської громади і гостям з Баришівської та Переяславської громад  представила Алла Новікова – голова правління Благодійної організації «Фонд громади Березані».

Заступник міського голови Олексій Рябоконь привітав присутніх та поділився своїм досвідом в написанні грантів та успішної реалізації проєктів. А також зазначив, що важливим для розвитку громади є поєднання зусиль міської влади та громадськості у визначенні проблемних питань та спільному їх вирішенні. Одним із ресурсів, які впливають на майбутнє громади, є залучення додаткових коштів для розвитку, в тому числі і за рахунок участі в конкурсах та грантових програмах проєктів міжнародної технічної допомоги.

В ході першого дня тренінгу учасники отримали практичні навички щодо написання проєктних заявок. Вчилися налагоджувати діалог та вели пошук можливостей щодо забезпечення сталого розвитку громади. Одним із найцікавіших завдань було напрацювання пропозицій  щодо майбутнього Березанської громади.

Завтрашній навчальний день буде присвячений проєктним пропозиціям, які підготують та представлять учасники.  

Захід проводиться «Фондом громади Березані» за підтримки Березанської міської ради. 

<<< До списку усіх новин