ПРО ПОРЯДОК ПЕРЕРАХУНКУ ПЕНСІЙ ТА МОЖЛИВОСТІ ВЕБ-ПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ СПІЛКУВАЛИСЯ З ПРАЦІВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

03.02.2021

03 лютого проведена нарада з працівниками територіального центру за участю начальника відділу обслуговування громадян №1 (сервісний центр) ГУ ПФУ в Київській області Інни Бодак, яка роз’яснила присутнім порядок перерахунку пенсій пенсіонерам та перерахунку пенсій пенсіонерам силових структур. Також Інна Григорівна ознайомила присутніх з можливостями вебпорталу Пенсійного фонду України.

Оскільки основна категорія людей, які знаходиться на обслуговуванні в терцентрі, – пенсіонери, для більшості з них соціальний працівник є джерелом отримання найсвіжіших новин, зокрема, і щодо пенсійного забезпечення.

Інна Григорівна розповіла присутнім про послуги порталу, якими можна скористатися, не звертаючись до органів Фонду, серед яких можливість самостійно отримувати довідки про доходи пенсіонера, форму ОК-5, витяги з РЗО, які дійсні для отримання субсидій, пред’явлення у банках, оформлення документів у ЦНАПі тощо.

Представник Фонду зазначила, що усі зміни в пенсійному законодавстві та новини оперативно висвітлюються на офіційному сайті Пенсійного фонду.

 

Тетяна ТАРАН,

директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

<<< До списку усіх новин