ДІАМАНТОВЕ ВЕСІЛЛЯ В РОДИНІ ЛАЗОРЕНКІВ

03.02.2021

У жителів с. Лехнівка Анатолія Івановича і Лідії Павлівни Лазоренків - діамантове весілля! Саме сьогодні, рівно 60 років з дня офіційного одруження, які для закоханих пролетіли, немов коротка щаслива мить, тривалістю понад пів століття.

За дорученням міського голови Володимира Тимченка привітати подружжя, передати захоплення, глибоку повагу і найтепліші та найщиріші побажання завітав до ювілярів староста с. Лехнівка Василь Юрій.

Справжнє родинне свято і найбільше щастя для подружжя, коли з ними їхні нащадки, які радіють життю і радують своїми успіхами.

Наші ювіляри познайомилися далекого 1961 року, й невдовзі одружилися. У них народилося двоє діток, які  подарували двох онуків, а ті порадували уже двома правнуками. Працювало подружжя Лазоренків разом у радгоспі «Лехнівський»: Анатолій Іванович – завідувачем ферми, а Лідія Павлівна – його помічницею. Секрет їхнього щасливого шлюбу  - в розумінні один одного, щирості у взаємовідносинах, і звичайно ж, у коханні та повазі!

Приєднуємось до численних привітань, бажаємо пану Анатолію і пані Лідії  довголіття, міцного здоров’я і безмежного родинного щастя. Нехай же в їхній родині і надалі панує любов - чиста, щира і справжня!

<<< До списку усіх новин