ІЗ 1 ЛЮТОГО СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В ЗНО-2021

02.02.2021

Із 1 лютого в Україні розпочалася реєстрація для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), що триватиме до 5 березня включно.

Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною.

Абітурієнти зможуть пройти тестування щонайбільше з п’яти навчальних предметів. Загалом ЗНО буде проведено з тринадцяти навчальних предметів.

На вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти охочим зареєструватися для участі в ЗНО розміщено детальну відеоінструкцію, з якої випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів освіти і коледжів дізнаються про те, на що варто зважати до, а також під час реєстрації.

Скориставшись сервісом «Зареєструватися», потрібно створити реєстраційну картку, підготувати дві фотокартки розміром 3×4, що відповідають досягнутому віку, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові).

Особливу увагу під час створення реєстраційної картки варто звернути на вибір предметів ДПА та ЗНО. Учасникам треба обрати чотири предмети для проходження ДПА і позначити чи бажають вони отримати результат за шкалою 100-200 балів із цих навчальних предметів. У разі потреби випускники можуть вибрати ще п’ятий предмет для проходження ЗНО.

Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, у якому навчається учень/студент.

Докладнішу інформацію щодо реєстрації можна переглянути на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин