ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

01.02.2021

Щотижнева апаратна нарада, що відбулася 01 лютого у залі засідань Березанської міської ради, розпочалася зі слів вітання та вручення подяки міського голови Володимира Тимченка вчителю математики Березанського НВК, призерці ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» – Надії Сироті. Привітав очільник громади і Марію Кругляківську – головного спеціаліста юридичного відділу, з нагоди дня народження, яке вона відзначила напередодні.

Після офіційної частини, з метою оптимізації структури Березанської міської ради, присутніх ознайомили зі змістом розпорядження про попередження працівників міської ради щодо зміни істотних умов праці та можливе вивільнення, у зв’язку зі скороченням штатної чисельності.

Заслуховуючи інформацію керівників структурних підрозділів, проаналізували надходження і видатки до місцевого бюджету старостинських округів, у числі лідерів – Садівський старостинський округ. Загалом виконання плану надходжень до місцевого бюджету за січень  становить 119 %.

Також звітували про медичну галузь. Володимир Луценко – повідомив, що на разі із 94 ліжкомісць – 89 заповнені, що становить практично 100-відсоткову наповненість. Доповіли і про поширення на території Березанської громади коронавірусної інфекції СOVID-19. За минулий тиждень підтверджено 17 нових випадків захворювання, одужало – 22 особи. Загалом за цей період зроблено 44 ПЛР-тести.

Обговорили й інші питання порядку денного. Про криміногенну ситуацію доповіла Юлія Курлюк – інспектор з інформаційної роботи Переяслав-Хмельницького відділу ГУ НП в Київській області. За словами Юлії Валентинівни, за минулий тиждень до відділення надійшло 70 повідомлень, серед них: кримінального характеру – 4, адміністративного – 15, решта – порушення правил дорожнього руху тощо. Окрім того, представник відділу зазначила, що структуру чекають зміни та зменшення чисельності штату. Від нині орган має назву – сектор поліцейської діяльності №1 (м. Березань) Броварського районного управління поліції Головного управління поліції у Київській області.

На завершення наради, очільник громади закликав жителів не залишати власні автомобілі там, де працює снігоприбиральна техніка.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин