ВІДСЬОГОДНІ УЧНІВ СІЛ ГРИГОРІВКА, ДУБОВЕ ТА ПЕРЕЯСЛАВСЬКЕ ДО БЕРЕЗАНСЬКОГО НВК ПІДВОЗИТЬ НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

01.02.2021

Дбаючи про комфорт та безпеку учнів громади, що є важливою складовою у роботі влади, з 1 лютого 2021 року для школярів Березанського НВК, які мешкають у селах Григорівка, Дубове та Переяславське організовано підвезення новим шкільним автобусом.

Сьогодні учнів у супроводі вчителя, яка слідкує за дотриманням правил безпеки та виконує функцію організатора посадки, вперше підвезли до навчального закладу.

Транспортний засіб досить комфортний та спеціально обладнаний для перевезення дітей, окрім того водії, задіяні у роботі, мають відповідні категорії та досвід.

Підвезення учнів здійснюватиметься двічі на день – зранку та після завершення уроків. Щодня цим маршрутом користуватиметься близько 25 учнів.

Провести та привітати школярів із чудовою новиною у с. Григорівка прийшов і староста Яблунівської сільської ради Володимир Волков, а представники органів місцевого самврядування зустріли учнів біля школи у Березані.

Сподіваємося, що організація регулярного безкоштовного підвезення учнів до місць навчання і додому сприятиме комфортнішому здобуттю повної загальної середньої освіти учнями Березанського НВК.

<<< До списку усіх новин