РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЩОДО ВРЕГУЛЮВАННЯ ПИТАНЬ ПІДВОЗУ ДІТЕЙ ЯБЛУНІВСЬКОГО ОКРУГУ ДО БЕРЕЗАНСЬКОГО НВК

27.01.2021

Сьогодні, в умовах децентралізації та створення освітніх опорних закладів, питання організації підвезення учнів сільської місцевості, які проживають за межею пішохідної доступності до навчального закладу є важливою складовою влади в організації освітніх послуг.

З метою врегулювання питання підвозу дітей сіл Григорівки, Дубового та станції Переяслівська до опорного навчального закладу – Березанського НВК, 27 січня відбулася зустріч першого заступника міського голови Руслана Хруля, начальника відділу освіти Оксани Загорулько та директора Березанського НВК Любові Дегтярьової з батьками учнів.

За результатами зібрання, було визначено пункти збору дітей, час і напрямок маршруту, про що детальніше батьків буде додатково проінформовано закладом освіти. Загалом до навчального закладу підвозитимуть 25 учнів.

Також Оксана Володимирівна наголосила на перевагах шкільного автобуса, зазначивши, що транспортний засіб спеціально обладнаний для учнів та має супроводжуючого, окрім того, для початкової ланки буде організовано групу продовженого дня для зручності усіх дітей під час зворотного напрямку.

Перевезення організоване безкоштовно, за кошти місцевого бюджету.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин