ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

25.01.2021

Днями заступниками міського голови Олексієм Рябоконем та Іванною Мосінзовою проведено засідання робочої групи щодо подальшої експлуатації гуртожитків у с. Садове.

Це питання вже кілька років є дискусійним, адже далекого 2003 року гуртожиток від птахофабрики передали в оперативне управління житлово-експлуатаційній конторі с. Садове. Однак, через кілька років, за рішенням суду, ЖЕК припинив свою діяльність. З того часу гуртожиток набув невизначеного статусу та був доведений до занедбаного стану, а протягом тривалого часу у ньому відбувалося хаотичне заселення осіб без жодних дозволів. Окрім того, мешканці з порушеннями підключалися до ліній електропередач, а перепланування ними кімнат без відповідної документації могло стати причиною руйнування приміщення у цілому.

Зважаючи на ці обставини, міська влада має намір взяти це приміщення на баланс для подальшої приватизації житла мешканцями та утриманні його в належному стані.

Підсумовуючи зустріч представниками робочої групи було складено послідовний план дій і заходів для вирішення виявлених проблем.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин