ЗАСІДАННЯ БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЇ

22.01.2021

21 січня під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів присутні заслухали та взяли до відома внесення змін до бюджету на 2021 рік, про що доповіла начальник фінансового управління Валентина Матвієнко.

Керівник установи зазначила, що зміни стосуються лише внутрішніх переміщень коштів в межах затверджених видатків: на протипожежні заходи дошкільних навчальних закладів у сумі 18,296 тис.грн, на капітальний ремонт харчоблоку міської лікарні 296 тис.грн і 13,6 тис.грн на періодичні видання (бібліотечний фонд). У цілому бюджет не змінився. Окрім того, Валентина Миколаївна представила звіт про виконання бюджету Березанської міської ради за 2020 рік. Його затвердження планується на черговому засіданні сесії, що відбудеться 26 січня.

Також члени комісії заслухали проєкт рішення щодо внесення змін до затвердження тимчасового штатного розпису Яблунівської сільської ради, у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання до Березанської міської ради.

У зв’язку з кадровими змінами, узгодили під час зібрання новий склад аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності територіальної громади та запропонували призначити головою комісії заступника міського голови – Олексія Рябоконя.

Комісія заслухала і внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Березанської ОТГ, про що присутнім доповіла Наталія Іващенко – начальник відділу економіки та інвестиційного розвитку виконавчого комітету.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин