ЗАСІДАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ КОМІСІЇ

22.01.2021

У ході підготовки до чергової сесії, 22 січня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою.

Серед основних питань, що обговорили учасники засідання, – надання дозволу на виготовлення генеральних планів і планів зонування території м. Березань та сіл, що доєдналися, враховуючи необхідність приведення містобудівної документації у відповідність з вимогами законодавства.

Обговорено та рекомендовано винести на розгляд сесії ряд питань із врегулювання земельних відносин. Зокрема, вирішено передати у приватну власність земельні ділянки для ведення особистого сільського господарства на території Садівського старостинського округу працівникам соціальної сфери, які на час розпаювання не отримали своїх земельних часток (паїв).

Також члени комісії розглянули звернення громадян із питань землекористування, у числі яких передача земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства учасникам АТО та ООС по вул. Київська.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин