Внесено зміни до бюджету та затверджено структуру і загальну чисельність Березанської міської ради на 2021 рік

12.01.2021

Сьогодні, 12 січня, відбулося позачергове засідання сесії міської ради. Серед основних питань порядку денного були питання щодо внесення змін до бюджету міської ради на 2021 рік та затвердження оргструктури міської ради.

Депутати підтримали рішення щодо виділення 2 млн. грн  на придбання 2 автомобілів, один з яких сміттєвоз для комунальної служби міста. Окрім того, кошти виділені на впровадження електронного документообігу та електронних сервісів для надання якісних адміністративних послуг жителям громади,   висвітлення роботи депутатського корпусу та придбання килима для тренувань з художньої гімнастики ДЮСШ «Старт». Таким чином, розподілено 1, 685 млн. грн невикористаних коштів бюджету  2020 року.

З метою удосконалення роботи міської ради та забезпечення повного і ефективного виконання повноважень на всій території Березанської громади, покращення якості надання адміністративних послуг та наближення цих послуг до сільського населення за дорученням міського голови Володимира Тимченка на розгляд сесії було запропоновано оновлену організаційну структуру міської ради. Відповідно до прийнятого рішення штатну чисельність працівників  зменшено зі 144 до 118. Реорганізацію заплановано провести до квітня місяця. Працюватиме конкурсна комісія, до якої залучатимуться експерти і фахівці обласних служб та управлінь.

Проголосували депутати й за вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад», що надасть додаткові можливості для створення необхідних умов сталого розвитку Березанської громади.

Під час сесії депутати розглянули й інші питання: про затвердження тимчасового штатного розпису Яблунівської сільської ради; про перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2021 році, та про затвердження змін до програми «Турбота» на 2021-2023 роки.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин