Початок опалювального сезону для населення та інших споживачів на території Березанської громади розпочнеться 15 жовтня 2024 року

11.10.2024

Серед важливого – члени виконкому проголосували за початок опалювального сезону для населення та інших споживачів на території Березанської громади з 15 жовтня 2024 року. Фактичне підключення бюджетних установ та організацій, які забезпечуються тепловою енергією, здійснюватиметься за зверненням керівників цих установ до теплопостачальних підприємств.

Також члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо встановлення товариствам з обмеженою відповідальністю: „ВК АЛЬТЕРНАТИВНЕ ТЕПЛО“, „НВП „ТЕРМОБУДМОНТАЖ“ та „Альтернативне тепло Березань“ тарифів на послуги з виробництва та постачання теплової енергії бюджетним установам громади, які вводяться у дію з 14 жовтня 2024 року.

Також підтримали рішення з підготовки заходів до відкриття приміського автобусного маршруту загального користування Березань – Пилипче, який курсуватиме через с. Ярешки, с. Лехнівку, с. Недру та с. Садове.

Крім цього, з метою підтримки та розвитку малого бізнесу виконавчий комітет надав згоду на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувалися захисту прав дітей.

<<< До списку усіх новин