Відбулася чергова сесія Березанської міської ради

23.07.2024

Депутати розглянули 12 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Основний блок стосувався бюджету та внесення змін до місцевих програм, а саме: затвердили звіт з виконання дохідної та видаткової частини бюджету Березанської громади за 1 півріччя 2024 року. Також розподілили кошти у сумі 1 млн 994 тис. 684 грн, з яких: 126 тис. 652 грн – ремонт спортзалу Садового ліцею; 382 тис. 497 грн – оплата електроенергії водоканалу, 100 тис. грн – придбання дизпалива для роботи генератора міської лікарні, 400 тис. грн – надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих воїнів на встановлення пам’ятників, 250 тис. грн – матеріальна допомога по Програмі „Турбота“, 170 тис. грн – допомога Захисникам та їх сім’ям, 68 тис. грн – поточний ремонт спортзалу ДЮСШ „Старт“, тощо.

Дотримуючись вимог чинного законодавства, підтримали рішення зі створення комунального закладу фізичної культури і спорту — Центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх“.

Також питання сесії стосувалися сфери землекористування:

передачі у приватну власність земельних ділянок громадянам, що перебувають у користуванні громадян; врегулювання земельних відносин;

звернень громадян з питань землекористування.

Детальніше з рішеннями ради можна буде ознайомитися на офіційному сайті Березанської міської ради після їх оприлюднення, згідно з регламентом.

<<< До списку усіх новин