На апаратній нараді

22.07.2024

Розпочали робочий тиждень апаратною нарадою із керівниками структурних підрозділів, медичних установ, комунальних підприємств, старостами, яку провів секретар міської ради Олег Сивак.

В ході наради обговорили виконання доручень та спланували заходи на поточний робочий тиждень.

За інформацією Оксани Загорулько, начальника управління освіти, молоді та спорту, заклади загальної середньої освіти готуються до початку нового навчального року. Також, користуючись нагодою, Оксана Володимирівна повідомила, що ученицю Березанського ліцею №4 Сопіну Владиславу, яка під час складання національного мультипредметного тесту отримала максимальні 200 балів з української мови, буде нагороджено грошовою премією від КОВА. Керівник освіти також додала, що цього року збільшилася кількість учнів, хто отримав понад 189 балів із різних предметів.

За повідомленням Ольги Скрипник, начальника ЦНАП, з початку липня установою надано рекордні 1903 послуги. Ольга Василівна додала, що такий ажіотаж був спричинений оновленням даних військовозобов'язаних громадян.

Заслухали інформацію головного лікаря КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“ Володимира Луценка. Станом на сьогодні у стаціонарних відділеннях перебуває 69 пацієнтів. Триває заготівля продуктів для організації харчування хворих стаціонарних відділень у зимовий період. Також тривають поточні ремонтні роботи.

Продовжуючи тему медицини, Алла Куява, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, повідомила, що у зв’язку з аномальною спекою минулого тижня збільшилася кількість хворих на серцево-судинні патології.

Галина Кащеєва, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП, повідомила, що триває прийом документів від абітурієнтів для вступу у вищий навчальний заклад. Також керівник установи запросила бажаючих на День відкритих дверей навчального закладу, який відбудеться 27 липня, зауваживши, що абітурієнти, котрі цього дня подадуть документи для вступу до навчального закладу, отримають 20% знижку на навчання.

На всій території Березанської громади проводяться заходи з благоустрою території.

<<< До списку усіх новин