У кращих традиціях Березанської громади!

05.07.2024

Позитивні емоції, незабутні враження та щасливі обличчя подарував нам сьогоднішній захід, який ось уже 5 років знайомить жителів громади з іменами талановитих, здібних й обдарованих дітей.

Завдяки ініціативі Володимира Тимченка, п’ятий рік поспіль соціальний проект „Інтелектуальне, творче, спортивне майбутнє громади“ втілюється у життя, преміями міського голови нагороджуються учні та їх наставники, які стали призерами та переможцями обласних та всеукраїнських спортивних змагань, інтелектуальних та творчих конкурсів, олімпіад з різних дисциплін, які в нелегкій боротьбі за звання кращих ще раз довели, що жага навчання, ентузіазм, а також невтомна праця дають незвичайну можливість сягнути нових вершин.

Наші обдаровані, розумні, талановиті діти, навіть в умовах війни, незважаючи ні на що, наполегливо і старанно працювали, досягаючи значних успіхів і сьогодні їх імена знову гучно звучать!

Молодь нашої громади неймовірно талановита!

Звісно, за лаштунками залишається титанічна, величезна робота, вони наполегливо й безупинно працюють, і саме це є результатом!

Ми дякуємо нашій молоді, за їх впевненість та жагу до кращого майбутнього!

Щира подяка та низький уклін усім батькам, вчителям, наставникам, які підтримували дітей, допомагаючи розкривати їхні здібності та досягати нових вершин!

Ви – гордість Березанської громади і всієї України????????

<<< До списку усіх новин