Підтримуємо традиції та розвиваємо спорт!

03.07.2024

Підтримка та розвиток дитячого футболу у Березанській громаді вже давно стали невідʼємною справою у роботі муніципалітету.

Навіть у непростий для країни час, міська рада всіляко сприяє розвитку спорту та, зокрема, футболу, підтримує юних футболістів, адже спорт – це здоров’я, сила та єдність нашої громади.

Вже майже 4 роки на базі Березанського ДЮСШ „Старт“ успішно працює футбольна секція ФК „Фортуна“, де займається близько 100 дітей віком від 4 до 12 років на чолі з тренерами-викладачами – Андрієм Меделяном та Владиславом Ковальовим.

Приємно, що за досить короткий час юні спортсмени не лише показують чудові результати у залі, але й є неодноразовими призерами змагань та чемпіонатів, активними учасниками футбольних турнірів, що допомагає їм тримати професійний рівень, здобувати необхідний спортивний досвід та впевнено рухатися вперед.

Для покращення тренувальних умов юних футболістів, завдяки підтримці міської ради та депутатського корпусу, з місцевого бюджету виділили близько 130 тис. грн для придбання футбольної форми, спортивних костюмів, вітровок та необхідного інвентарю.

Спорт у нашій громаді розвивається й розвиватиметься й надалі, адже ми точно знаємо, що таке справжня міцна футбольна родина!

Щиро дякуємо всім, хто не залишається осторонь і підтримує футбольне життя Березанщини: футболістам, які втішають своєю майстерністю, тренерам – за підготовку та результати, батькам – за віру і повсякчасну допомогу своїм дітям, уболівальникам – за підтримку!

<<< До списку усіх новин