Обговорили пріоритетні завдання на тиждень

24.06.2024

В ході наради обговорили з колегами виконання доручень та спланували заходи на поточний робочий тиждень.

Продовжуються роботи з благоустрою території: здійснюється ямковий ремонт доріг, скошування трави у місті та старостинських округах. Олег Сивак додав, що для створення комфортних умов для відпочинку на озері „Центральному“ найближчими днями буде встановлено ще два пляжниз „грибочка“.

Також здійснюються ремонтні роботи Садівської амбулаторії та КНС №2 у м. Березань.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько проінформувала, що триває підготовка до вручення атестатів про закінчення школи учнів 11-х класів. Також Оксана Володимирівна додала, що повернулася з відпочинку група дітей пільгових категорій, які два тижні провели у м. Пуллах (Німеччина).

Про атестацію творчих колективів Березанської громади у 2024 році та підготовку до державного свята – Дня Конституції України, інформувала начальник відділу культури Маргарита Вірич.

Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління, зазначила, що план доходів станом на сьогодні виконано на 77 %.

Про надання адміністративних послуг міським ЦНАПом інформувала Ольга Скрипник. Наголошувалося, що кількість бажаючих оновити свої дані військовозобовʼязаних через ЦНАП щоденно зростає. Загалом за минулий тиждень установою надано 427 послуг.

Володимир Луценко, головний лікар КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“, повідомив, що наразі на ліжкомісцях у стаціонарних відділеннях знаходиться 74 пацієнта.

????️За підсумками наради були визначені пріоритетні завдання та надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради.

<<< До списку усіх новин