1 червня 2024 року в столиці України проведено фізкультурно-оздоровчий захід „Тато, мама, я – активна сім’я“

03.06.2024

Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік затвердженого Міністерством молоді та спорту України, Календарного плану обласних масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Київського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх“ на 2024 рік, регламенту проведення фізкультурно-оздоровчого заходу „Тато, мама, я – активна сім’я“ відбувся всеукраїнський Захід для активних родин держави.

Головною метою заходу є організація в умовах воєнного стану оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян для зниження психоемоційного напруження, стресу та подолання їх наслідків, формування свідомої потреби у заняттях фізичної культури у колі сім’ї. Від Березанської ТГ участь прийняла родина Мірошніченків, тато – учитель фізкультури Березанського ліцею №3 та Недрянської гімназії Максим Мірошніченко, мама Олеся – берегиня родинного спокою, син родини – Матвій є футболістом ДЮСШ „Старт“.

Під час реєстрації було підтверджено заявки більше 120 родин із різних куточків неньки України. Цього разу забіги проходили по чотири команди родин. Дисципліни смуги перешкод були різноманітними: пробігання по брусам, підйом на високі сходи, „Садова тачк“ де тато перевозив родину, збирання куль у басейні, „Фрісбі“ на точність, парні стрибки через скакалку, перетягування авто, подолання складної смуги перешкод та „тарзанка“. Годинник для фіксації часу проходження дистанції закріплявся на дитині, саме фінішування дитиною є остаточним результатом родини. За регламентом Заходу дитина має бути не старше 2012 р.н. народження, не дивлячись що Матвію півтора місяця назад виповнилось всього 7 років, юнак чітко виконав всі завдання та привів свою родину у забігу першою. За підсумками всіх забігів, наша родина Мірошніченків закріпилась в 20 найкращих родинах України.

Вітаємо дружню родину Мірошніченків з високим досягненням, бажаємо їм процвітання в мирній Україні та демонструвати спортивні досягнення ще не один раз.

<<< До списку усіх новин