Важливі питання життєдіяльності громади – з апаратної наради

28.05.2024

Під час наради обговорили з колегами стан виконання робочих справ, акцентуючи увагу на важливих питаннях кожного напряму життєдіяльності громади.

Про стан виконання бюджету інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. За її інформацією, станом на сьогодні виконання плану становить – 130 %.

Активно працює у своєму напрямку освіта, культура та спорт: проводяться благодійні, виховні та спортивні заходи.

Минулого четверга у нашому місті вілбувся районний епат Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл“ („Джура“), в якому перемога і почесне І місце – за Березанською громадою.

Насиченими видалися і вихідні. На території громади відбулася Відкрита Першість ДЮСШ з художньої гімнастики „Princess cup-2024“, творчий звіт вихованців Березанської школи мистецтв класу хореографії під керівництвом Оксани Трубій та благодійний концерт в підтримку 27 окремого стрілецького батальйону.

Також у Білій Церкві відбулася Всеукраїнська Гімназіада з легкої атлетики, у якій наша березанка, Юлію Тищенко, вихованка ДЮСШ „Старт“, здобула перемогу в метанні списа, а у Броварах пройшла Відкрита Першість ДЮСШ „Маленька панда“ з ушу.

За інформацією комунальників, продовжується активна робота з благоустрою території міста та населених пунктів.

На завершення Іванна Мосінзова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, проінформувал, що з 1 червня триватиме передплата газети „Березанська громада“ на друге півріччя 2024 року, тож, хто хоче бути в курсі останніх важливих подій громади, має нагоду передплатити тижневик.

<<< До списку усіх новин