Синергія влади, бізнесу і громади – запорука сталого розвитку та якісних змін

13.05.2024

Минулого тижня відбулася зустріч представників економічного союзу, до якого ввійшло 5-ть громад Київської області: Березанська, Згурівська, Баришівська, Яготинська та Студенківська, із Юлією Чуфістовою, засновницею Клубу Мерів, Головою Експертної Ради, Генрі Штеренбергом, СЕО та засновником Economy of Trust Ukraine Inc., почесним Президентом World Trade Centre Kyiv, а також представниками огранів місцевого самоврядування та місцевого бізнесу.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся Олег Сивак, секретар Березанської міської ради, який представив гостей загалу та презентував Березанську громаду, зосередившись на можливій подальшій співпраці.

Далі розглядалися питання розширення бізнесу, модернізації вже існуючих бізнесів за допомогою сучасних інновацій і технологій. Генрі Штеренбергом були запропоновані інноваційні методи в сфері зеленої енергетики та агробізнесу, які вже зарекомендували себе в країнах Євросоюзу та працюють на благо людей, екології та задоволення потреб суспільства.

Окрім того, була запропонована модель взаємодії і співпраці влади з бізнесом шляхом входження в консорціуми та організації бізнес-рад, що дасть змогу плідно співпрацювати не лише бізнесу в громаді, а й громаді вийти на новий рівень впізнаваності та розбудови.

<<< До списку усіх новин