Про важливі проекти та рішення із сесійної зали

22.03.2024

Вшанувавши хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України, перейшли до розгляду питань порядку денного, які ретельно були вивчені депутатами під час депутатських комісій.

З метою забезпечення закладів освіти енергоощадними світильниками передали безоплатно з балансу КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“ на баланс управління освіти, молоді та спорту 545 світильників.

Також під час роботи сесії внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік. Зокрема, перерозподіливши кошти, виділили 290 тис. грн на придбання промислового котла для Лехнівської філії Березанського ліцею №3; 160 тис. 784 грн виділили на поточний ремонт укриттів дошкільних закладів освіти, 300 тис. грн – оплата послуг із теплопостачання міської лікарні, 100 тис. грн – підключення та налагодження дизельного генератора міської лікарні.

У зв’язку з виробничою необхідністю внесли зміни до програми інформатизації для придбання принтера та 2-х ноутбуків на загальну суму 62 тис. 698 грн для потреб ДЮСШ „Старт“.

Ряд проектів стосувалися сфери землекористування та землевідведення.

Здобули підтримку депутатів й інші рішення, детальніше з якими можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

<<< До списку усіх новин