Про хід виконання важливих завдань із апаратної наради

11.03.2024

Традиційно ранок понеділка розпочали апаратною нарадою з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ, комунальних підприємств та старостами.

Під час наради керівники прозвітували про ситуацію в підпорядкованих структурних підрозділах та хід виконання важливих завдань.

За минулий тиждень, за інформацією головних лікарів, у Березанській громаді значно зменшилась кількість захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції. Хворих на COVID також не зафіксовано.

Станом на сьогодні на 84 ліжкомісцях перебуває 84 пацієнти.

У звичному режимі продовжують свою роботу освітні заклади громади. Оксана Загорулько, начальник управління освіти, молоді та спорту, проінформувала про завершальний етап обласних Всеукраїнських учнівських олімпіад. Громаді є ким пишатися, адже вже сьогодні переможців із різних дисциплін 26, проти 18 – у минулому році. Приємно відзначити, що переможцями є й учнні сільських закладів освіти.

Успішно проходять змагання з волейболу проєкту Всеукраїнських шкільних ліг „Пліч-о-пліч“ серед учнівської молоді. Триває відкритий чемпіонат Березанської ТГ з футзалу серед дітей 2013-2014 р.н., результати якого будуть оголошені 17 березня.

Активно розпочалися у громаді й роботи з благоустрою території. Керівники комунальних служб закликають долучатися до заходів з організації наведення чистоти та порядку на прибудинкових територіях, біля торговельних закладів усіх форм власності, дорогах, парках і скверах, місцях загального користування тощо.

Насамкінець про проблемні питання та поточний стан справ на території старостинських округів поінформували старости.

<<< До списку усіх новин