„Весняний передзвін“ зібрав гостей

13.03.2024

Дитячий благодійний концерт, присвячений збору коштів на потреби ЗСУ, днями відбувся у міському будинку культури.

Переповнений зал глядачів не лише щедро дякував юним талантам Березанської громади за їх виступи бурхливими оплесками, а й поповнював скриньку благодійними внесками.

Окрім мистецьких номерів, гуртківці будинку культури, учні школи мистецтв та рукодільниці громади організували у фойє невелику виставку малюнків та власних виробів декоративно-прикладного мистецтва.

Також під час концерту було розіграно чотири іграшки ручної роботи, які надала майстриня нашого міста Альона Мазура.

„Учора у концерті взяли участь три хореографічні колективи, один ансамбль, дванадцять солістів та три дуети. Думаю, що концерт відбувся масштабно, натхненно та патріотично. Програма максимально відображала тематику концерту під назвою „Весняний передзвін“. Ми зібрали наших дітей, щоб показати, що наші діти талановиті, найкращі і стали не за роками мудрими, дорослими та сміливими. Дай, Боже, щоб наше майбутнє покоління було успішним, творчим та обов’язково зростало у вільній Україні", – зазначила начальник відділу культури БМР Маргарита Вірич.

Дякуємо Іра Кулініч, Ольшевська Маргарита, Оксана Ковальчук, Оксана Трубій, Оксана Василенко, Тетяна Примак за вагомий особистий внесок у творчий розвиток молодого покоління.

Дякуємо учасникам концерту за блискучі виступи!

Дякуємо всім гостям, хто розділив з музикантам цей мелодійний вечір

<<< До списку усіх новин