Розпочався перший зональний етап чемпіонату Київської області з футзалу серед дітей 2009-2010 р.н.

29.01.2024

Групові матчі відбулися у спортивному залі університету Г. Сковороди в м. Переяслав.

Гравці ФК „Дружба“ цієї вікової категорії зіграли два матчі з ФК „Матадор“ м. Переяслав та ФК „Фастів УО“ з м. Фастів. ФК „Матадор“ виявився сильнішим у цій грі й матч закінчився з рахунком 3:1 на користь господарів.

ФК„ Дружба“ – ФК „Фастів УО“ закінчився нічиєю 3:3. Хороший досвід для дітей.

У неділю, 28 січня, також були зіграні матчі зонального етапу чемпіонату Київської області з футзалу серед дітей 2011-2012 р.н. Гравці ФК „Дружба“ провели чотири зустрічі, з яких три виграли та один матч програли:

ФК „Дружба“ – ДЮСШ м. Яготин 4:1 на нашу користь;

ФК „Дружба“ – „Кристал“ м. Яготин 5:1 на нашу користь;

ФК „Дружба“ - ФК „Матадор“ м. Переяслав 7:2 на нашу користь;

ФК „Дружба“- ФК „Матадор“ 1:4, на жаль, поразка.

У цілому матчі пройшли в позитивній атмосфері з чудовим рівнем підготовки наших футболістів. Кращими гравцями визнано: воротаря Нікіту Сичова, захисника Богдана Коржа та нападника Іларіона Пашука.

Півфінальні матчі відбудуться вже наступного тижня щойно будуть відомі переможці інших зональних груп. Готуємося до півфіналу.

Загалом у цьому обласному турнірі гравці „ФК Дружба“ представлені трьома віковими категоріями U-15, U-13, U-11. Гравці U-11 (2013-2014 р.) також спробують свої сили в змаганнях чемпіонату Київської області з футзалу вже цими вихідними в с. Борова Фастівського району.

Так тримати!

В здоровому тілі, здоровий дух!

<<< До списку усіх новин