Ранок понеділка розпочали щотижневою апаратною нарадою, яку провів секретар Березанської міської ради Олег Сивак

29.01.2024

Керівники структурних підрозділів доповіли про стан виконання справ та доручень.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько акцентувала увагу на темі безпеки дітей під час війни в інформаційно-технологічному просторі. Керівник зауважила, що нині в усіх закладах освіти громади проводиться ряд тематичних заходів. Робота у цьому напрямку дуже важлива і для вчителів, і для батьків, адже діти не завжди можуть добре орієнтуватися в інформаційному просторі.Окрім того, на жаль, безконтрольний доступ до інтернету може мати негативні наслідки для дитини.

Продовжуючи тему освіти, Оксана Володимирівна додала, що в навчальних закладах активно впроваджується обласний спортивний проєкт „Пліч-о-пліч“.

Комунальні служби громади продовжують злагоджено працювати та виконувати планові завдання з утримання чистоти та порядку міського й сільського середовища.

Про виконання фінансового плану громади проінформували Валентина Матвієнко, керівник фінансового органу.

Насамкінець, Іванна Мосінзова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, наголосила на завершенні 31 січня 2024 року кампанія з декларування за 2021, 2022 звітні періоди.

????За підсумками наради були визначені пріоритетні завдання та надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради.

<<< До списку усіх новин