За ініціативи Національного агентства України з питань державної служби відбувся тренінг щодо основних аспектів комунікації доброчесності

26.01.2024

Захід проводився спільно з консалтинговим агентством „Plusone social impact“ за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги „Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні „ВзаємоДія“ (SACCI).

Тренінг складався із двох частин. Під час теоретичної частини мова йшла про загальні аспекти роботи інформаційного поля – навіщо потрібна комунікаційна стратегія з просування доброчесності, яким чином обирати цільову аудиторію та вибудовувати наративи, меседжі, тощо.

У свою чергу, під час практичної частини заходу учасники мали змогу попрацювати в групах й обговорити те, як знаходити історії доброчесності, розповідати ці історії успіху, де їх поширювати та інші практичні аспекти.

Березанську громаду на заході представляла керуюча справами виконкому Лариса Кочур.

Загалом до участі в тренінгу долучилися представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Національного агентства з питань запобігання корупції, Київської міської державної адміністрації, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Вищої ради правосуддя, Вищого антикорупційного суду, Київської міської ради, Державної митної служби, Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України та інші.

<<< До списку усіх новин