На апаратній нараді

22.01.2024

Секретар Березанської міської ради Олег Сивак провів щотижневу апаратну нараду, яка розпочалася із загальнонаціональної хвилини мовчання. Також Олег Володимирович додав, що сьогодні на території громади оголошено День жалоби, на знак скорботи за загиблим військовослужбовцем Григорієм Мельником.

Далі керівники структурних підрозділів звітували про ключові напрямки своєї діяльності.

З питань медичної галузі доповіли головні лікарі. Алла Марченко, директор КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, повідомила, що після капітального ремонту запрацювало оновлене дитяче відділення поліклініки. Тож віднині комфортні умови не лише сприятимуть якості обслуговування наших діток, а й додадуть зручностей у роботі медичного персоналу.

Продовжуючи тему здоров’я, Володимир Луценко проінформував про роботу вторинної ланки медицини. На разі зайнято 81 ліжкомісце.

Продовжують свою роботу заклади освіти громади. За інформацією Оксани Загорулько, начальника управління освіти, молоді та спорту, цього тижня, як і минулого, продовжиться проведення обласних шкільних предметних олімпіад. Також вона додала, що цими вихідними відбулися виїзні змагання з боксу та футболу.

Про стан надання адміністративних послуг адміністраторами ЦНАПу та спеціалістами віддалених робочих місць на території громади прозвітувала Ольга Скрипник, керівник Центру, зазначивши, що за минулий тиждень кількість послуг становила – 343.

Начальник фінансового управління Валентина Матвієнко поінформувала, що план доходів станом на сьогодні виконано на 63 %.

У штатному режимі працюють комунальні служби як у місті, так і на території сільських населених пунктів.

Під час наради були обговорені також актуальні питання соціальної сфери, цивільного захисту, тощо.

✍️На завершення апаратної наради секретарем міської ради надані відповідні доручення для відпрацювання у межах компетенції керівників.

<<< До списку усіх новин