На апаратній нараді

15.01.2024

Розпочали робочий тиждень апаратною нарадою з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ, старостами, представниками комунальних установ, яку провів секретар міської ради Олег Сивак.

Підсумували основні робочі питання попереднього тижня та окреслили план діяльності на наступний. Зокрема, розглянули питання охорони здоров’я, роботу закладів освіти, бюджету, соціального захисту населення, житлово-комунального господарства та благоустрою.

Інформувала начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько, яка повідомила, що учні загальноосвітніх навчальних закладів повернулися до навчання після зимових канікул. У звичному режимі продовжують працювати заклади дошкільної освіти, згідно зі своїми графіками працюють позашкільні заклади та спортивні секції. Також Оксана Володимирівна додала, що цього тижня розпочинається обласний етап з предметних олімпіад, у яких беруть участь учні нашої громади.

Про надання адміністративних послуг міським ЦНАПом інформувала його начальник Ольга Скрипник. Наголошувалося, що кількість відвідувачів щодня збільшується. Так, за минулий рік установою надано 12 271 послугу. Найпопулярнішими серед населення залишаються послуги соціального характеру, реєстрація місцях проживання, видача паспортів, призначення житлових субсидій та інших видів державної допомоги.

Заслухали інформацію про роботу медичної галузі. Головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Алла Марченко повідомила, що є випадки захворювання на COVID-19. Тому, якщо є симптоми захворювання, необхідно відразу повідомити свого сімейного лікаря і пройти курс лікування. Окрім того, збільшився ріст захворювання на ГРВІ.

У штатному режимі продовжують роботу комунальні підприємства громади. Здійснюється прибирання території від снігу, вивозиться сміття, усуваються аварії мереж водопостачання та водовідведення тощо.

<<< До списку усіх новин