Із сесійної зали

09.01.2024

У ході роботи сесії депутати розглянули питання про внесення змін до бюджету громади на 2024 рік. Зокрема, за рахунок залишку невикористаних коштів виділили майже 10 млн. грн, частина яких, згідно з Програмою, буде спрямована на потреби ЗСУ. Окрім того, враховуючи потреби закладів освіти, виділено кошти на заходи з енергозбереження.

З метою успішного впровадження Закону України „Про адміністративну процедуру“, яким передбачено нові правила взаємодії держави з громадянами та бізнесом, а також об’єктивного розгляду скарг щодо прийнятих адміністративних актів, процедурних рішень та дій у межах діяльності міської ради, виконавчого комітету, міського голови та інших виконавчих органів, депутати підтримали створення комісії з розгляду скарг при Березанській міській раді. Також своїм рішенням затвердили Положення щодо діяльності даної комісії.

Для забезпечення життєдіяльності громади затверджено нові цільові Програми: Програму підвищення енергоефективності та енергозбереження Березанської міської ради на 2024 рік; Програму будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів, інфраструктури, утримання вуличної шляхової мережі Березанської міської ради на 2024 рік; Програму проведення заходів та робіт з територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на 2024 рік.

Традиційно депутати розглянули низку земельних питань.

Детальніше з рішеннями сесії можна ознайомитися на сайті Березанської міської ради.

<<< До списку усіх новин